Skip to content

OVER ONS

DE KRACHT VAN SAMENWERKING

Binnen Fusioncolors wordt jarenlange in- en verkoopervaring aan internationale retailers gecombineerd met evenzoveel ervaring op het gebied van kwalitatief hoogwaardige logistieke dienstverlening en internationaal ondernemerschap.

Het zwaartepunt van de activiteiten ligt in Bleiswijk waar Fusioncolors eigen bedrijfsruimte heeft voor het ontwikkelen en verwerken van haar producten. Mede omdat veel van onze leveranciers in de directe nabijheid van Fusioncolors zijn gevestigd, is Fusioncolors instaat om snel te kunnen reageren op de vragen uit de markt voor zowel daghandel als grootschalige acties.

Fusioncolors werkt met een beperkt aantal door Fusioncolors geselecteerde leveranciers met wie een duurzame relatie bestaat. Hierdoor kan Fusioncolors de kwaliteit hoog houden en het gehele jaar door een interessant geprijsd aanbod bieden. 

PRODUCTEN

De producten van Fusioncolors kenmerken zich door innovatie,  kwaliteit, een eigentijdse uitstraling en een sterke prijs/kwaliteitsverhouding.

Voor een volledig overzicht van de door Fusioncolors ontwikkelde producten kunt u na het aanvragen van een persoonlijk account inloggen op onze website. Op deze website vindt u een aantal kenmerkende voorbeelden.

KWALITEIT

Fusioncolors streeft continue de beste prijs/kwaliteitverhouding na te streven. Kwaliteit is een een doorlopend proces waarin iedere keer weer de juiste keuzes gemaakt dienen te worden, zowel op gebied van planten, hardware als de werkprocessen. Vandaar dat Fusioncolors het belangrijk vindt om te voldoen aan de ISO- en Florimarknorm. Daarnaast zijn wij aagesloten bij de Global gap chain of custody onder het nummer coc_4063061023643.